Ads :

Thursday, April 19, 2012

Zarina Anjoulie Vs Lufya

Kelakar juga membaca pasal perang antara Zarina Anjoulie dengan Lufya , perang ini bermula apabila pihak blog rotikaya.com mengeluarkan kenyataan Lufya yang kecewa peminat selalu salah anggap diri beliau sebagai Zarina Anjoulie , Ok admin share apa yang dikeluarkan oleh rotikaya.com ;

Semalam hari penuh kebosanan buat kami & sesekali menukar selera untuk melepak sambil membuang masa di Dome KLCC dan berlagak seperti orang kaya. Heh.
Baru sahaja kami selesai menjamah sandwich yang super mahal tiba tiba ternampak pula bekas pelajar Akademi Fantasia yang dikenali sebagai Lufya dan sempat juga kami menemuramah selebriti ini.
Ketawa terbahak bahak kami di’sini apabila beliau rancak menceritakan pengalamannya di salah anggap sebagai Zarina Anjoulie — ratu kontroversi dunia hiburan Malaysia.
Menurut artis kacukan Arab Melayu dan Indonesia ini beliau pernah di raba di punggungnya oleh seseorang yang tidak di’kenali sambil menyebut nama Anju yang ternyata jelas merujuk kepada Zarina Anjoulie.
Lufya juga pernah di sapa oleh seseorang yang menegurnya mengapa beliau bogel di dalam internet sedangkan dirinya tidak pernah berbuat perkara terkutuk itu.
Lufya membuat kenyataan ini bukan mempunyai salah faham dengan Zarina Anjoulie tetapi hanya ingin menerangkan kekeliruan yang sering terjadi kepadanya.

Sebabkan kenyataan ini, Zarina membuat serang balas, admin share lak serangan zarina menggunakan twitter ; sumber :kakibising.com
 

No comments:

Post a Comment